Preview Mode Links will not work in preview mode

Falsterbopodden

Jul 15, 2018

I dagens avsnitt av Falsterbopodden träffar vi Mathilda och Amanda Hammarström, grundare av social medie appen Horseflow. Vi pratar om idén till appen, hur processen har gått till och får ta del av tips till andra unga entreprenörer.

Slutligen går vi igenom de sista juridikglosorna, denna gången på O!

Tack för...


Jul 14, 2018

I dagens avsnitt av Falsterbopodden träffar vi Amanda Gustafsson från Högbo Stables. Vi pratar om hur det är att vara ung driven entreprenör i hästbranschen, vad man ska tänka på när man ska starta eget företag och hur man skapar sig ett bra kontaktnät.

Och så reder vi ut två juridiska glosor på B också!


Jul 13, 2018

I dagens avsnitt av Falsterbopodden träffar vi Susanne Edlund och Elisabeth Nordberg från Svenska Foder. Vi pratar bl.a. om varför man ska göra en foderanalys och hur man ska tänka när man ska lägga upp hästens foderstat.

Och så går vi igenom två juridikglosor på R också!


Jul 12, 2018

I dagens avsnitt av Falsterbopodden träffar vi Therese Wijkmark från Sveland Djurförsäkringar. Vi pratar bl.a. om varför man ska teckna en försäkring för sin häst, vad man ska tänka på kring försäkringar och vilka begränsningar försäkringen kan ha utomlands.

Juridikglosor på E blir det också såklart!


Jul 11, 2018

I dagens avsnitt av Falsterbopodden träffar vi Jörgen Larsson, Sveriges mest aktiva tävlingsryttare som snittar ca 1 000 starter varje år. Vi pratar om hans bakgrund, vad han tycker mest om med sitt jobb och och hur klippet där han hoppar upp utan sadelgjord blev en social medie-snackis.

Och så går vi igenom...